Демонтаж «церкви-МАФу» перенесли

07.05.2024

вересень23.jpg

Друзі, почастішали запитання, коли нарешті відбудеться демонтаж незаконної споруди, відомої як «церква-МАФ».

Ми дякуємо за підтримку музею у справі захисту культурної спадщини та відновлення законності на землі давнього Києва! Адже ми дуже потребуємо допомоги громадянського суспільства на цьому шляху. Те, що ви з нами і стежите за ситуацією, – важливо.

Виконавчі дії щодо демонтажу були заплановані на 7 травня, початок о 6:30. Нині їх відклали з технічних причин, і ми чекаємо на нову дату проведення робіт. Сподіваємося, що це станеться якомога швидше. Дату призначає Державна виконавча служба України, і можливості музею тут обмежені. 

Ми розуміємо, що такі кошти громади, понад 850 тисяч гривень – це велика відповідальність, і обов’язково прозвітуємо за кожну копійку. Але подробицями щодо угоди, її кошторису тощо зможемо поділитися вже після демонтажу. Поки всі зібрані гроші – на рахунку благодійного фонду музею.

Також розуміємо хвилювання усіх небайдужих. Ми будемо повідомляти важливі новини щодо цієї справи. Інформацією будемо ділитися на сторінках музею у соцмережах. Впевнені, що наша спільна мета – досягти результату. Ви – наші найнадійніші союзники. Сподіваємося на вашу подальшу підтримку!

Поділитися