Національний музей історії України розпочав благодійну акцію «Передати вхід»

19.01.2024

передати вхід.jpg

Під час війни ми всі зрозуміли: взаємна підтримка, турбота, любов – це те, що нас рятує, єднає та веде до Перемоги. Ця війна, розв’язана росією, точиться і за історію, тому так важливо знати свою спадщину. 

Національний музей історії України започатковує благодійну акцію «Передати вхід». Відтепер можна подарувати маленьким і дорослим візит до Національного музею історії України!

«Передати вхід» до музею може будь-хто. Скористатися благодійними квитками можуть родини військових, вимушені переселенці, люди, які постраждали від воєнних дій, загалом будь-хто, кому необхідна підтримка.

Благодійний квиток у межах акції «Передати вхід» можна придбати на касі музею або завдяки послузі «Квиток Online» за посиланням:  https://tickets.nmiu.org/

Якщо ви хочете придбати квиток онлайн, натисніть «Придбати квитки», оберіть потрібну кількість квитків (можна купувати як загальні, так і пільгові), а в полі «Прізвище» вкажіть «Передати вхід». 

Інформацію про наявність благодійних квитків можна отримати біля каси Національного музею історії України або за телефонами: + 38 (093) 855 61 16, +38 (044) 278 48 64.

Перші 30 благодійних квитків вже чекають тих, хто хоче дізнатися про українську спадщину більше!

Поділитися